De deprimerendste dag van het jaar?

Heb jij daar last van? Van depressieve gevoelens? Enig idee hoe dat komt? Zijn de eerste goede voornemens al weer gesneuveld? En had je je nog zo voorgenomen het dit jaar anders te doen? En is het ook nog donker buiten? En heb je nog lang geen vakantie? En, en, en…..

Kom op nou. Daar kun je zelf iets aan doen. Jij staat aan het roer van je eigen leven. Draai de (licht)knop weer om. Ga even rustig zitten en haal eens diep adem, zoek goed gezelschap en praat er over, maak een boswandeling, een fietstochtje of doe een dansje. Heus, die dingen helpen om het leven lichter te maken en met frisse moed weer verder te gaan. Dus wat ga je nu doen?

Keuzes maken, hè, daar gaat het om. En dat is soms best moeilijk, dat snap ik ook wel. Maar blijf niet hangen in wat nog niet is gelukt. Je kunt altijd weer opnieuw beginnen. Tijd voor actie! Het jaar is nog redelijk maagdelijk. Het kan wel. Echt! Maak gewoon nieuwe plannen en zet je beste beentje voor. En je hoeft het niet alleen te doen. Ik wil je daar graag bij helpen. Stukje wandelen? Coaching to go – Uw Levensloopcoach

P.s. En niet voor het een of het ander…. maar weet je dat Blue Monday een verzinsel is? Dus laat je niets wijsmaken….