Werk jij als jurist of andere hoogopgeleide professional en loop je tegen werk gerelateerde problemen aan waar je zelf niet één-twee-drie uitkomt? Zit je daarbij ook nog bijna de hele dag achter een bureau? Dan zijn dat twee ingrediënten die ertoe kunnen leiden dat je gezondheidsklachten krijgt. Dat wil je natuurlijk niet, maar wat doe je er aan?

Als je op die stoel blijft zitten verandert er niets, dat is wel duidelijk. Maar de stap zetten om er iets aan te veranderen kan lastig voor je zijn. Wil je daar eens over van gedachten wisselen met een ervaren coach die al heel veel juristen zoals jij begeleid heeft en dat dan meteen maar doen in een natuurlijke omgeving? Even weg van werk en thuis, waardoor je jezelf in een andere modus brengt.

Het voordeel van wandelen in de natuur is dat je veel makkelijker je beslommeringen even los kunt laten. De natuur heeft een kalmerend effect op je brein. En door beweging komen er endorfines vrij die je stresslevel verlagen, waardoor je beter ontspant en je stemming verbetert. Hierdoor kun je je gedachten beter ordenen en nieuwe ideeën ontwikkelen waardoor je letterlijk stappen kunt zetten naar een oplossing.

Als bovenstaande je wat lijkt, kunnen we hieronder een afspraak maken.
Neem je wel je wandelschoenen mee? Het kan wat drassig zijn.

We zijn ongeveer anderhalf uur op pad met een korte tussenstop voor € 97,00