“Hoe meer je je bewust bent van en inzicht hebt in je eigen talenten, persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden, hoe beter je in staat bent je eigen keuzes te maken.”

Levensloopcoaching

Hoe ben jij op het punt aangekomen waarop je denkt: “Is dit nu wat ik wil in het leven”? Kabbelde het leven tot nu toe rustig voort, maar nu niet meer? Je werd geboren, ging naar school, eerste vriendje/vriendinnetje, eerste baan, eerste woning. Zoiets? En dan? Misschien een andere man/vrouw of een andere baan? Of ging het niet zo vanzelf maar ben je bewust of onbewust een richting uit gegaan of ingeduwd die toch niet zo goed bij je past? Of was het 12 ambachten, 13 ongelukken en ben je daar nu wel klaar mee en aan het dubben wat je nu moet doen? Lekker verder kabbelen of dubben of bewuste keuzes maken in jouw levensloop? Tijd voor verandering! Maar hoe dan? Dat ligt aan jouw levensverhaal.

Ik ben oprecht nieuwsgierig naar wat jou beweegt. Welk levensverhaal breng jij mee? Hoe ben je gekomen waar je nu bent en heeft de vraag waar je mee komt hier mee te maken? Welke talenten heb je daar bij gebruikt en waar heb je mogelijk iets laten liggen? Kunnen we daar samen iets uit afleiden wat belangrijk is voor jouw toekomst? Misschien zijn er onbewust bepaalde patronen of overtuigingen ontstaan? Ben je bereid daar naar te kijken, ze te accepteren of wanneer ze niet meer bruikbaar zijn, ze los te laten? En hoe doe je dat dan? Heb je nog voldoende uitdaging in je werk, of is het misschien tijd om iets anders te gaan doen? Welke mogelijkheden zijn er en wat kun je doen om die te benutten?

In de loop der jaren zijn mij veel verschillende vragen voorgelegd. Onder andere loopbaanvragen, vragen over het afstemmen van werk en privé, over werkdruk (stress), over houding en gedrag, over communicatie etc.. Als je daarin iets wilt veranderen, gaan we daar samen mee aan de slag. We zoeken de weg die het beste bij je past. Ik vind het mooi om te zien dat er in de loop van het traject echt iets verandert, je niet meer hoeft te zoeken, maar met mijn hulp zelf het antwoord vindt op je vraag en je uiteindelijk weer fluitend naar je werk kunt.

Het coachtraject

We gaan met elkaar werken in een periode van ongeveer 6 maanden. Het begint met een kennismakingsgesprek/intake om af te stemmen hoe vraag en aanbod mooi op elkaar kunnen aansluiten. Gaan we samen verder, dan sluiten we een coachcontract en krijg je een eerste opdracht om te ontdekken waar je vandaan komt, welke bagage je mee brengt en welk verhaal verteld wil worden. En zo werken we verder met op jouw vraag afgestemde opdrachten om uit te komen bij het antwoord op jouw vraag.

Wat kost het?

Dit traject kost € 995,- (inclusief kennismakingsgesprek/intake)