Gaat het al even niet meer zo lekker op je werk? Twijfel je of dat je wel op de goede plek zit? Past dit werk nog bij jou? Of zijn er in de loop van de tijd wat zaken veranderd op het werk of in jouw persoonlijke situatie waardoor je je werk in een ander perspectief bent gaan zien? Wil je misschien iets veranderen in je werk of speel je wel eens met de gedachten iets anders te gaan doen. Of ben je al klaar om een stap te gaan zetten, maar weet je nog niet zo goed wat echt bij je past?

Ik help je graag bij het nadenken over welke stappen je zou kunnen zetten. Want er zijn altijd mogelijkheden. Soms kan een gesprek met een ervaren coach die dit soort situaties heel goed kent net het juiste duwtje in de rug geven om tot een beslissing te komen over de volgende stap. Zullen we even sparren? In een half uur kijken we samen naar jouw situatie en geef ik je meteen een paar tips die je gelijk kunt gaan toepassen.

Want soms helpt het om een spiegel voorgehouden te krijgen. Blijken de beren op de weg zo terug in het bos. Of is er een oplossing waar je gewoon nog niet aan gedacht hebt.

Vrijblijvend korte coaching en gegarandeerd 3 tips

Ben je nog geen klant bij mij, maar wil je wel graag even met mij sparren? Jouw situatie aan mij voorleggen? Vraag gerust gratis en vrijblijvend een Inzichtsessie Werk aan. Je ontvangt dan een vragenlijst op basis waarvan ik een selectie maak. Want ik geef slechts enkele van deze sessies weg (normale waarde 79,- euro).

Je ontvangt binnen een week na het insturen van jouw vragenlijst een bericht of je erbij zit.

Zo ja? Dan gaan we samen online in gesprek en bereid ik mij voor op basis van jouw input. Je krijgt sowieso 3 waardevolle tips van mij tijdens dat gesprek, zodat je weer verder kunt. 

Ja ik kom graag in aanmerking voor een Inzichtsessie Werk!

Laat hieronder je gegevens achter, zodat ik je de vragenlijst kan sturen.
Je hoort snel van mij!